ناتینگ فون 3a لایت رونمایی شد + مشخصات و قیمت آمریکایی‌ها می‌خواهند دسترسی نوجوانان به هوش مصنوعی را ممنوع کنند اپل از چندسال دیگر دکمه‌های آیفون را کاملا متحول می‌کند مسیر نو در مهندسی؛ آغاز تحول هوشمند در ساخت‌وساز مشهد فناوری eSIM به‌زودی به‌صورت گسترده در کشور اجرا می‌شود نوجوان ۱۲ ساله کانادایی با همکاری ناسا دو سیارک جدید کشف کرد موسیقی خطر زوال عقل را در سالمندان تا ۳۹ درصد کاهش می‌دهد تعرفه‌ بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ بحران وجودی مشق شب در عصر هوش مصنوعی آیا گراکی‌پدیای ایلان ماسک یک کپی از ویکی‌پدیاست یا یک ارتقای بزرگ؟ افشای جزئیاتی جدید از باتری و نمایشگر گوشی گلکسی زد فولد ۸ اولین ویدئو از گوشی تاشو سه‌تکه سامسونگ منتشر شد + فیلم راه‌اندازی نخستین آزمایشگاه ساعت اتمی کشور طی یک سال آینده آمار عجیب OpenAI از تعداد کاربرانی که با ChatGPT درباره خودکشی صحبت می‌کنند فرایند تأیید سن کاربران پلی استور در برخی مناطق آغاز شد پیام‌رسان ایتا از دسترس خارج شد (۵ آبان ۱۴۰۴) دانشمندان: احتمالا قارچ‌ها حافظه کامپیوترهای آینده باشند! تاریخ عرضه ناتینگ فون (3a) لایت مشخص شد + مشخصات و قیمت تصویب آیین‌نامه فضای مجازی خراسان رضوی با تأکید بر چابک‌سازی قوانین و ارتقای سواد دیجیتال دانشمندان روشی کاملاً جدید برای نگهداری مواد غذایی در یخچال اختراع کردند احتمال افزایش قیمت گوشی‌های هوشمند، بعد از گران‌شدن چیپ‌های حافظه
سرخط خبرها

هشدار | کلاهبرداری از طریق پیامک برای دریافت اینترنت ماهواره‌ای

  • کد خبر: ۱۲۷۳۲۵
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۷
هشدار | کلاهبرداری از طریق پیامک برای دریافت اینترنت ماهواره‌ای
معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا درباره پیامک های تبلیغاتی برای استفاده از اینترنت استارلینک هشدار داد و گفت: این تبلیغات و پیامک ها صرفا برای کلاهبرداری است.

به گزارش شهرآرانیوز، «سرهنگ رامین پاشایی» درباره تبلیغاتی که درخصوص اینترنت استارلینک می شود، گفت: طبق رصدهای انجام شده مشخص شد، برخی افراد در کانال‌های تلگرام و اینیستاگرام در حال تبلیغ اینترنت استارلینک هستند.
وی ادامه داد: این افراد لینک هایی برای ثبت‌نام یا ایجاد دسترسی به اینترنت ماهواره‌ای یا استارلینک ارسال کرده و مدعی هستند با نصب این نرم‌افزار افراد می‌توانندد از اینترنت ماهواره‌ای بهره‌مند شوند. در حالی که این لینک ها صرفا پوششی برای کلاهبرداری است.
معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا تصریح کرد: در این روش کلاهبرداران با ارسال لینک‌های آلوده و ترغیب افراد به کلیک بر روی آن به اطلاعات گوشی تلفن همراه متقاضیان دسترسی یافته و در ادامه اقدام به خالی کردن حساب بانکی آنها می کنند.
سرهنگ پاشایی تاکید کرد: همه این ادعاها کذب و دروغ است. هر نوع اینترنت ماهواره‌ای مانند استارلینک نیاز به امکانات و تجهیزات فنی دارد که در کشور ما فعلا وجود ندارد و همه این لینک‌هایی که در این باره تبلیغ می‌شود لینک آلوده است.
وی ادامه داد: وقتی افراد این  لینک‌ها را در گوشی تلفن همراه خود باز می‌کنند مانند کلاهبرداری‌هایی که در خصوص سامانه ثنا انجام می‌شود، این پیامک ها عمل کرده و با همان شیوه و صرفا با تغییر اسم از همان روش برای کلاهبرداری استفاده می شود.
معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا با تاکید براینکه کارشناسان اینترنتی که خارج از مرزهای آبی هم هستند در این زمینه هشدار داده اند که مردم مراقب کلاهبرداران باشند، تصریح کرد: برخی تبلیغات مبنی بر نصب نرم افزار یا استفاده از آخرین مدل گوشی در بازار می‌توانند از این ماهواره بهره‌مند شوند، کذب بوده و صرفا برای کلاهبرداری است.

سرهنگ پاشایی خاطرنشان کرد: شهروندان توجه داشته باشند که به هیچ عنوان به تبلیغات مطرح شده در فضای مجازی توجه نکرده و از کلیک بر روی لینک‌های ناشناس خودداری کنند.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->